Κυριακή 17 Ιουλίου 2011

Παίκτης της ΑΕΚαρας ο Γκούντγιονσεν!

Παίκτης της ΑΕΚαρας ο Γκούντγιονσεν!
Ο Ισλανδός σούπερ σταρ έδωσε τα χέρια με Γκρέταρσον και Κωνσταντινίδη στις 1.30 το πρωί της Κυριακής και στις 7 το απόγευμα της Δευτέρας προσγειώνεται στο Ελ. ΒενιζέλοςΟ Ισλανδός σούπερ σταρ έδωσε τα χέρια με Γκρέταρσον και Κωνσταντινίδη στις 1.30 το πρωί της Κυριακής και στις 7 το απόγευμα της Δευτέρας προσγειώνεται στο Ελ. Βενιζέλος


H AEK είναι ΠΑΝΤΑ ΑΕΚ. Και ότι όπως κι αν είναι η κατάσταση βρίσκει πάντα τον τρόπο να το θυμίζει σε όλους αυτό. Αν το έλεγες την Παρασκευή το πρωί θα σε έπαιρναν για τρελό. Την Κυριακή στις 1.30 το πρωί ο ΈΙΝΤΟΥΡ ΓΚΟΥΝΤΙΟΝΣΕΝ είναι ΠΑΙΚΤΗΣ ΤΗΣ ΑΕΚ. Ο Ισλανδός σούπερ σταρ είπε το μεγάλο ΝΑΙ και έδωσε τα χέρια με τον Αρναρ Γκρέταρσον και τον Γιώργο Κωνσταντινίδη στο Ρέικιαβικ. Ο πρώην παίκτης της Τσέλσι, της Μπάρτσα και άλλων μεγάλων Ευρωπαϊκών ομάδων θα φοράει για τα επόμενα δύο χρόνια την κιτρινόμαυρη φανέλα με τον Δικέφαλο Αετό. Μια μεταγραφή πραγματική ΒΟΜΒΑ, μια κίνηση που μόνη της αλλάζει την μοίρα της ΑΕΚ στο αγωνιστικό κομμάτι και παράλληλα αλλάζει τα δεδομένα στο Ελληνικό πρωτάθλημα αφού η Ενωση έχει πλέον στο ρόστερ της το μεγαλύτερο αστέρι του πρωταθλήματος.
Ο Ισλανδός ενέδωσε στο ανηλεές πρέσινγκ των δύο απεσταλμένων της ΑΕΚ και του προέδρου της ΠΑΕ Σταύρου Αδαμίδη και ενεργοποίηση την συμφωνία που είχε επιτευχθεί το βράδυ της Παρασκευής και είχε αποκαλύψει το aek365.gr και για τα επόμενα δύο χρόνια θα φοράει την φανέλα της ΑΕΚ εισπράττοντας ως καθαρή αμοιβή το ποσόν του 1.300.000 ευρώ. Η ΑΕΚ βάζει στην γραμμή κρούσης της έναν επιθετικό παγκόσμιας κλάσης με πάνω από δέκα χρόνια προϋπηρεσία στο υψηλότερο επίπεδο του Ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, έναν άψογο επαγγελματία και έναν πραγματικό ΣΤΑΡ. Είναι σίγουρα η μεταγραφή του καλοκαιριού, η είδηση της χρονιάς και μια κίνηση που αλλάζει σε αγωνιστικό επίπεδο την μοίρα της ΑΕΚ. Η άφιξη του Ισλανδού παικταρά είναι προγραμματισμένη για τις 7 το απόγευμα της Δευτέρας και το Ελ. Βενιζέλος αναμένεται να γνωρίσει μεγάλες στιγμές αν κρίνουμε από τον πρωτοφανή ενθουσιασμό που έχει προκαλέσει η είδηση στον λαό της ΑΕΚ.
                                                                               πηγη:aek365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου