Τρίτη 19 Ιουλίου 2011

Η τρέλα του καλοκαιριού!


Η απίστευτη υποδοχή των Ενωσιτών στον Έϊντουρ Γκούντγιονσεν και η πρώτη βραδιά του Ισλανδού άσου στην Ελλάδα, κυριαρχούν στο σημερινό αθλητικό Τύπο

ΣΦΗΝΑΚΙΑ

Ο... μονόλογος του Ice Man, για την αποθεωτική υποδοχή, που του επιφύλαξαν οι φίλοι της ΑΕΚ, στο αεροδρόμιο, το βραδινό δείπνο στην "Ιθάκη", το σίριαλ Ντιόπ και οι λεπτομέρειες της προετοιμασίας στο Τόπλιτσε, κυριαρχούν στη θεματολογία του σημερινού αθλητικού Τύπου.

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΏΡΑ
"Δικός μας ο τίτλος", είπε στους ανθρώπους της ΑΕΚ, ο Γκούντγιονσεν. Αποκλειστικό ρεπορτάζ της εφημερίδας από την "Ιθάκη", όπου ο Ισλανδός και η σύζυγός του, δείπνησαν με τη διοίκηση της Ένωσης. "Σεισμός, σεισμός, της ΑΕΚ ο λαός", είναι ο τίτλος για την ατμόσφαιρα που επικρατούσε στο αεροδρόμιο, ενώ περίοπτη θέση στο πρωτοσέλιδο της εφημερίδας, έχουν οι συνεντεύξεις των Λαγού και Σιαλμά, από τη Σλοβενία.

ΏΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ
"Ενωσίτικη φιέστα για τον Θεό", είναι ο κεντρικός τίτλος της εφημερίδας, για το ξέσπασμα χαράς των 2.000 ΑΕΚτζήδων, στο "Ελευθέριος Βενιζέλος". Οι δυσκολίες στο θέμα της παραμονής του Ντιόπ, είναι ένα ακόμα σημαντικό θέμα στο ρεπορτάζ της εφημερίδας, η οποία φιλοξενεί σε ειδικό ένθετο 8 σελίδων, όλες τις λεπτομέρειες από την προετοιμασία της Ένωσης, στο Τόπλιτσε της Σλοβενίας.

SPORTDAY
"Έσκασε", είναι ο κεντρικός τίτλος της εφημερίδας, που είχε προαναγγείλει τη "βόμβα" Γκούντγιονσεν! Περισσότεροι από 1.000 οπαδοί της ΑΕΚ "βράχνιασαν" για χάρη του Ισλανδού σταρ, αναφέρει η εφημερίδα, με πλούσιο ρεπορτάζ, από την άφιξη και το δείπνο του Γκούντγιονσεν στην Αθήνα. Ειδική αναφορά γίνεται στα αγωνιστικά δεδομένα, με τη φημολογούμενη αποχώρηση του Ντιόπ, αλλά στην άνοδο των εισιτηρίων διαρκείας, με τον Σταύρο Αδαμίδη να προτίθεται να ζητήσει εκ νέου, τη στήριξη του κόσμου.

GOAL NEWS
Ο τίτλος της εφημερίδας, βασίζεται στα λεγόμενα του Ισλανδού σταρ, στους ανθρώπους της ΑΕΚ: "Είμαι εδώ με την ψυχή μου, μου το είχατε πει, αλλά τώρα σας πιστεύω. Είμαι 100% βέβαιος για την επιλογή μου, πέτυχα διάνα". "Δύσκολα θα μείνει ο Ντιόπ - Ιγκλέσιας, Κουμορτζί και Καρντόσο παίζουν για αντικαταστάτες", είναι η αναφορά, στο άλλο μεγάλο θέμα, που απασχολεί την ΑΕΚ και τους φίλους της.

ΕΞΕΔΡΑ
"Τίτλο με Ice Man", είναι η βασική αναφορά, στο πρωτοσέλιδο της εφημερίδας. Αποθέωση από 1.500 Ενωσίτες, "πήραμε το νέο Σισέ", και "πάμε φουλ για πρωτάθλημα", είναι οι απαντήσεις των απλών οπαδών της ΑΕΚ, στο γκάλοπ που έκανε η εφημερίδα, στο "Ελευθέριος Βενιζέλος". Οι λεπτομέρειες της προετοιμασίας στη Σλοβενία, οι συνεντεύξεις Λαγού και Σιαλμά και η πρώτη νύχτα του Γκούντγιονσεν, στην Αθήνα, στο ρεπορτάζ της "Εξέδρας".

                                                                                           πηγη:aek365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου